FET(T-) LYCKA?
Efter att ha läst igenom ett antal sidor innehållande fakta om kokosolja frågar också jag mig varför jag började inte använda denna fantastiska produkt tidigare. Läs här, här och här så förstår ni säkert vad jag menar. Till det vill jag även bjuda på ett recept på kokostoppar, givetvis gjorda på kokosolja. Det rekommenderade dagliga intaget är 1-3 matskedar, sen är det bara att äta på! - Nyttigt är bara förnamnet!

- 1 dl kokosolja
- 2 ägg
- 200 g kokosflingor
- 2 krm Stevia
- Kakao
- Vatten
Sätt ugnen på 175°. Smält kokosolja. Rör ihop ägg med stevia och häll sedan i kokosolja + kokosflingor. Blanda väl. Låt stå i 15 minuter i rumstemperatur innan du portionerar ut smeten som toppar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen i 15 minuter. Rör ihop kakao och vatten till en rinnande smet och när topparna har svalat kan du dekorera eller doppa dem i smeten.
Kommentarer
Trackback